Tegnap hőszivattyúm és implantátumom is lett

A tegnapi napom meglehetősen hektikus volt, egy csomó mindent kellett elintézni. A férjem nemrég kitalálta, hogy szerezzünk be egy hőszivattyút az otthonunkba, és végül én voltam az, akinek tegnap itthon kellett maradnia a szerelőkkel. Bár nyilván nekem is fontos az, hogy megfelelően szereljék be, és a jó munkát nem lehet elsietni, titokban azt reméltem, hogy jó hamar végeznek, ugyanis délután még a bankba, postára, valamint fogorvoshoz is kellett mennem.

Talán azt hiszitek, hogy őrült vagyok, amiért ezt mondom, de valójában a fogorvos volt az egyetlen program, amit igazán vártam egész nap. De nyugalom, van rá magyarázat: fogpótlás előtt álltam, és arra vártam, hogy végre a helyére kerüljön az implantátumom. Magától az élménytől egyáltalán nem tartottam, hiszen a Fogorvos Budapest csapatával eddig csupa jó tapasztalatom volt. Jogosan éreztem tehát, hogy ez lesz a napom fénypontja.

Azért is örülök, hogy a Fogorvos Budapest csapatára bíztam a fogsoromat, mert már a legelejétől kezdve korrekt és kiszámítható volt minden a munkájukkal kapcsolatban: a weboldalukon leírt alapelveknek 100%-ig megfelelően, kedves, mégis profi hozzáállással vártak minden alkalommal, a munkájuk pedig magas színvonalú, ezáltal tartós pozitív eredményekhez vezet.

Mielőtt elmentem volna hozzájuk a kezelésre, természetesen megnéztem a fogpótlás implantátum árakat, de itt sem ért meglepetés, hiszen tudom, hogy ők a lehető legkedvezőbb árak mellett kifogásolhatatlan szakértelemmel és minőségben dolgoznak, ezért mindenképp velük járok a legjobban.

Amik igazán érdekeltek, azok inkább a fogpótlással kapcsolatos általános ismeretek voltak, úgyhogy az utóbbi időben erről a témáról olvasgattam a Fogorvos Budapest weboldalán. Náluk ugyanis naprakész információkat lehet találni bármilyen témával, kérdéssel kapcsolatban, ami egy hozzám hasonló laikusban felmerülhet. A fogorvos meg is lepődött, hogy mennyi mindent tudok a fogpótlásokról anélkül, hogy külön elmagyarázta volna. Mondtam neki, hogy végül is ő magyarázta el, csak a weboldalán lévő bejegyzéseken keresztül. Innen tudtam meg legelőször azt is, hogy az implantálás lehet a legjobb opció, és szerencsére a fogsorom erre alkalmasnak is bizonyult.

Még tegnap délelőtt, a hőszivattyú felszerelésekor is azzal múlattam az időt, hogy a Fogorvos Budapest bejegyzéseit böngésztem. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy nézzen szét ezen az oldalon, akár a fogpótlás implantátum árak érdeklik, akár a fogszabályzás, esetleg csak általánosan szeretne tájékozódni a fogászattal kapcsolatban.

Bár a férjem inkább az új hőszivattyúnak örül, számomra az egészséges mosoly a legfontosabb, és ebben rengeteget segített a tegnapi kezelés.