Profi csapat profi munkát végez

A hőszivattyú megújuló energiaforrásból származó hőt használ fel a fűtéshez és a melegvíz-ellátáshoz. A hőszivattyúk általában a földből, a levegőből vagy az édesvízből szerzik be a hőt, energiatakarékosabbak és környezetbarátabbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Az elektromos fűtéseknek érdekessége, hogy általában nincs szükség kéményre vagy egyéb égéstermék-elvezető rendszerre, így könnyebben telepíthetők és karbantarthatók, mint a hagyományos fűtési rendszerek.

Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is!

A futesrendszerek.hu weboldalon több információ is található a hőszivattyús padlófűtés előnyeiről és működéséről. A hőszivattyús padlófűtés nem igényel radiátorokat, így a helyiségekben több hely marad a bútoroknak és egyéb tárgyaknak, ami nem csak esztétikai szempontból előnyös.

Amikor Zsaniék megkeresték őket azzal kapcsolatban, hogy milyen fűtési rendszer lenne a legjobb az igényeikhez, a hőszivattyús padlófűtés mellett döntöttek. A kapcsolatot először egy visszahívást igénylő űrlapon keresztül vették fel a céggel, nagyon meglepődtek azon, hogy milyen gyorsan kereste őket a cég. Elmondták, hogy többféle fűtési célú elektromos berendezés közül választhat, beleértve az elektromos radiátorokat, az elektromos konvektorokat, az elektromos hősugárzókat, az elektromos fűtőszőnyegeket, az elektromos padló-, fal- és födémfűtést, az elektromos kandallókat és az elektromos kazánokat is.

Később, amikor árajánlatot kértek, meg kellett adni néhány adatot a házra vonatkozólag, illetve felmerült néhány egyéb tényező és kérdés is. Az árajánlatkérő űrlap elküldése után a cég területileg illetékes partnere vette fel velük a kapcsolatot, akivel elmondták az elképzelésüket és közösen megbeszélték a további lépéseket. Az egész folyamat nagyon jól lezajlott, egy barátságos beszélgetés keretében végül arra jutottak, hogy őket választják. A csapat a megbeszélt időpontra pontosan érkezett ki, és a megbeszéltek szerint láttak neki a munkálatoknak, de közben is folyamatosan tájékoztatták őket a munkafolyamatokról, miközben kiemelten ügyeltek a biztonságra.

Zsaniék nagyon elégedettek voltak velük, és azóta mindenkinek azt mondják, hogy Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is! jó lenne. Nem csodálom, hogy ilyen lelkesen ajánlja őket, hiszen profi munkát végeztek.