Nemcsak a hőszivattyúban szakértő

A héten mesélte a szomszédom, hogy hőszivattyút szereltetett be. Nem akart klímát beszereltetni, ezért döntött inkább a hőszivattyú mellett, mert így gazdaságosabb lesz a hőenergia felhasználása. Egy ideje már én is vacilláltam a gondolattal, hogy kellene valami ilyesmi, és a klíma nekem sem volt szimpatikus. Ezért elkértem a szomszédtól a hőszivattyús szakember telefonszámát, hogy ha mást nem is legalább egy árajánlatot kérjek.

Pár nap múlva ki is jött a szakember, és vele jött az éppen betanuló, tinédzser fia is. Ahogy jöttek be a házba, a srác jól megnézte a garázs előtt álló motoromat. Meg is kérdezte, hogy milyen gyakran motorozom. Mondtam neki, hogy most inkább csak bütykölöm, mert van néhány dolog, amit nem könnyű beszerezni, mint például a megfelelő olajat és olajszűrőt. Mire ő mondta, hogy ismer egy helyet, ahol segítenek a szükséges kenőanyagok beszerzésében. És megmutatta az Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból weboldalt. Megköszöntem az infót, és leültünk megbeszélni a hőszivattyú kérdését.

Jó tipp, ha kenőanyagra van szükség

Este aztán elkezdtem átnézni az oldalt, de első nekifutásra nem találtam a megfelelő olajat és szűrőt. Ezért aztán írtam egy emailt, hátha mégis beszerezhető a dolog. Másnap vissza is írtak, hogy megoldható a dolog, 1-2 munkanapon belül meg is érkezik. Ezen felbuzdulva tovább böngésztem az oldalt, hátha találok még valamit, aminek hasznát vehetem a szerelésnél. Találtam is megfelelő lánckenő sprayt, féktisztítót és üvegtisztítót, ezért meg is rendeltem őket, személyes átvételre. Kíváncsiságból elküldtem az Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból linkjét egy haveromnak, aki nagyon képben van ezekkel az oldalakkal. Pár perc múlva visszaírt, hogy igen ismeri a boltot és az eddigi tapasztalati alapján maximálisan elégedett volt velük.

Amikor megérkezett a rendelésem, bementem érte a boltba. Volt néhány kérdésem a motorokkal és a kenőanyagokkal kapcsolatban, amiről megkérdeztem az eladót. Miután szakszerű válaszokat kaptam, még javasolta, hogy vegyek motortisztító adalékot is, ami több szempontból is hasznos kiegészítő. Megköszöntem a segítséget, és alig vártam, hogy folytassam otthon a motorszerelést, most már teljesen felszerelkezve, köszönhetően egy jó fej kamasznak és az “Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból” webshopból rendelt termékeknek.