Hőszivattyút is lehet vicces pólókkal reklámozni

Nemrég indítottam el hőszivattyúk forgalmazásával foglalkozó cégemet. A hagyományos hirdetési módok (internetes reklám, szórólap, weboldal stb.) valami új és kreatív reklámon is gondolkodtam. Az egyik ismerősöm javasolta, hogy készítsek vicces és figyelemfelkeltő pólókat. Nagyon tetszik az ötlete, ki is gondoltam pár ötletet ami jó pólóminta lehet.

Kitaláltam azt is, hogy annyi pólót csináltatnék, hogy én és a családtagjaim is tudjunk hordani egyet-egyet hirdetési célzattal, plusz tudjak adni a nálam vásárlóknak is ajándék darabot. Már csak arra kellett megoldást találnom, hogy hol tudok saját tervezésű pólókat készíttetni nagyobb mennyiségben is. Ekkor jött képbe a https://lolmarkt.hu/ oldal.

Pólókészítés akár saját ötlet alapján is

A https://lolmarkt.hu/ egy vicces pólókat és fém bögréket, valamint király mintákkal díszített, környezetkímélő vászontáskákat forgalmazó weboldal. Számos saját grafikás pólójuk van, melyek között bárkinek, bármilyen alkalomra találhatunk tökéletes ajándékot. Ezen kívül válogathatunk a cég saját tervezésű ötleteiből olyan eseményekre is, mint a lány- vagy legénybúcsú, vagy különleges születésnapok.

A poénos illusztrációkkal ellátott, prémium minőségű pólókból rendelhetünk a webshopon keresztül is. Ilyenkor 1-2 napot kell várnunk arra, hogy az ezzel megbízott GLS futár kiszállítsa nekünk a ruhadarabo(ka)t. Ha viszont inkább személyesen vásárolnánk, felkereshetjük a https://lolmarkt.hu/ 13 üzletének valamelyikét is (hogy pontosan hol találhatók az üzletek, arról a weboldalon tájékozódhatunk). Ebben az esetben pedig akár 2-3 perc alatt is megkaphatjuk a hőn áhított, kacagtató felsőt.

A cég nem csak a saját maguk által tervezett grafikákkal ellátott pólók elkészítését vállalja. Kollégáik akkor is tudnak segíteni, ha tényleg teljesen egyedi, mondjuk valami belsős vagy sajt poént felhasználó, csak a te képzeletedben létező mintára vágynál.

A https://lolmarkt.hu/ nagy darabszámú egyedi pólók elkészítését is vállalja

Egyedi, saját tervezésű pólóid elkészítését a https://lolmarkt.hu/ akár egy darabtól több száz darab nyomtatásáig is vállalja. Kisebb (20 darab alatti) megrendelések alapján személyesen tudunk pólót rendelni valamelyik üzletben. Ötletünk megvalósulását akár azonnal láthatjuk, ráadásul az sem gond, ha a minta csak a fejünkben él, de lerajzolni nem tudjuk: képzett grafikusok segítenek ugyanis a terv tökéletességre vitelében. A saját minták ára több tényezőtől is függhet, így ezt a készítők csak a pontos minta megtervezése után fogják tudni megmondani.

A 20 darabnál nagyobb megrendelésekkel kapcsolatban érdemesebb e-mailben keresni a céget. Ekkor ugyanis speciális árajánlatra van szükség, és az elkészítési időben is meg kell egyezni.

A https://lolmarkt.hu/ tehát egy olyan weboldal, ahol számos vicces pólóminta közül válogatva rendelhetünk egyedi, poénos pólókat. Emellett pedig saját ötleteinket is láthatjuk pólóminta formájában. Vicces pólókkal pedig akár reklámozni is lehet. El is kezdem a megrendelést!