Hőszivattyús beszélgetéstől a Tamaris táskáig

Nektek, hogy telt a hétvége? Mi egy könnyed, láblógatós programot terveztünk be haverokkal, de az igazat megvallva szellemileg igazán elfáradtam egy hosszú beszélgetés után, ugyanis a férjem haverja nemrég szerzett be egy hőszivattyút, így a legfőbb téma az volt, hogyan is működik egy hőszivattyú, az hosszan ecseteltél a hőszivattyúk fajtát is, amit alaposan összehasonlítottak. Egy idő után már éreztem, hogy ez nekem sok, így inkább elővettem a telefonomat, és elkezdtem böngészni a Tamaris táskákat.

A Tamaris táskák kifejezésre keresve hamar egy táska webáruház oldalán kötöttem ki, ahol most jártam először, és ahol a kedvenc márkám közül rengeteg megtalálható az oldalon. Konkrétan több száz Tamaris táska közül lehet választani náluk. Végem is lett, ahogy böngésztem a kínálatot. Rengeteg színben elérhető a barnától kezdve az ezüstön át a rózsaszínig, illetve láttam olyan gyönyörűen ragyogó, napsárga színű táskát is, amire gondolkodás nélkül le is csaptam. Ez egy válltáska, aminek állítható a pántja, így akár kézitáskaként is tud funkcionálni. Azon kívül, hogy nagyon jól néz ki, 21% kedvezmény is volt a táskán, így már ezért is érdemes volt mielőbb leadnom a rendelést, amit széles mosollyal meg is tettem.

Mondanom sem kell, hogy ez egészen feldobta a napomat, főleg mikor megláttam, hogy a táskák mellett pénztárcákat is lehet venni, és mivel a páromnak következő hónapban lesz a születésnapja, gondoltam, hogy a Tamaris táskák mellett elmerülök a férfi pénztárca kínálatban is.

A rendelést egyébként egyszerűen telefonon keresztül le tudtam adni. Teljesen gördülékeny volt a folyamat, és még azt is megtudtam, hogyha a megrendelés során regisztrálok, akkor további kedvezményekre is számíthatok később, ráadásul észrevettem azt a megrendelés összegző lapon, hogy feltüntettek egy összeget, amit vásárlás után járó pontoknak neveztek el. Ennek részletesebben utána olvastam a Hűségprogram menüpontban, és ekkor tudtam meg, hogy a vásárlások után járó pontokat egy későbbi vásárlás során fel tudom használni, aminek köszönhetően még több kedvezményben részesülhetek, úgyhogy mondanom sem kell, hogy azonnal beregisztráltam, és a weboldalt el is mentettem a kedvencek közé. Őszintén már a kínálat miatt is visszatértem volna erre a weboldalra, az már csak hab a tortán, hogy ilyen remek lehetőséget is biztosítanak a hűségprogram keretében.

Így úsztam meg ezt a hőszivattyús beszélgetést, és néhány nappal később lett egy szuper táskám, ami nagyon jól fel fogja dobni a nyári öltözetemet. A pénztárcáról nem is beszélve, ami egy szuper születésnapi meglepetés lesz, de ennek átadása még várat magára, addig is jól elrejtettem.