Hőszivattyú helyett légkondit kerestünk, tisztító habot is vettünk hozzá

Már régóta tervezzük, hogy szerelünk egy klímát a lakásba, de eddig sajnos mindig volt valami, ami fontosabb volt. Persze van, akiknek ez már maga a fényűzés, de mikor ott vagy egy viszonylag pici lakásban, és ablakot nem tudsz nyitni, mert csak a meleg jön be szellőztetni meg nem tudsz, mert olyan rossz az elhelyezkedés, akkor azért elkelne a klíma.

Szóval, most kerestünk. Találtunk, kértünk ajánlatot, aztán még körülnéztünk, mi kellhet a karbantartásához. Olvastuk, hogy nem árt ugye tisztítani, ha már egyszer van, meg használjuk, szóval kerestünk neki azt is.

Ez utóbbit a https://www.bestmarkt.hu webshopban találtuk meg. Lehet hogy nem a legjobb helyen kerestük, mert inkább számítógépes elektronikával foglalkoznak, mint ilyennel, de a lényeg (akkor már) nekünk az volt, hogy elvileg mindenünk meg van, és jaj de jó világ. Az oldal nagyon megtetszett, és eldöntöttem, hogy a legközelebbi önjutalmamat is innen választom majd ki. Igen, én jutalmazom magam, mikor úgy érzem. Általában könyvet veszek, de itt olyan sok jó minden van, hogy lehetetlen nem válogatni közöttük.

Itt tényleg mindenki megtalálhatja a neki valót: van itt komoly számítógépes arzenál, a gamerek Kánaánja, de háztartási gépekből is akad jócskán, és a kerti barkácsolók se ússzák meg szárazon (na jó, befejeztem a béna poénkodást).

Ami a termékek árait illeti szerintem eléggé mindennaposak, nem olyan olcsók, hogy az ember gyanút fogjon, de nem is olyan drágák, hogy azt mondja, hogy hát ide többet vissza se jövök. Persze vannak olyan termékek, amiktől az ember háta borsódzik, hogy annyit elkérnek érte, de ez van sajnos. A szállítás ára kártyás fizetéssel 1400, utánvéttel 1700 forint. Ez elsőre kicsit drágának tűnhet, de akár másnapra kiszállítják a rendelést szóval szerintem ezzel minden vásárló kompenzálva van. Ha pedig elégedetlen vagy a termékkel, 14 napos elállási idő is van. Meghibásodás esetén pedig ha jól láttam, garanciát és szervizt is ajánlanak, de ennek megéri utána nézni.

Az én tetszésemet nagyon is elnyerte a https://www.bestmarkt.hu, szerintem meg éri ide benézni, ha nektek is elektronikára van szükségetek.