Hőszivattyú és akkumulátor egy időben

Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Valószínűleg ebben a megállapításban van igazság, hiszen a férjem és én a világ két legkülönbözőbb emberei vagyunk. Őt sokkal jobban érdeklik a ház körüli dolgok, mint engem. Én inkább a szépségápolás, divat felé hajlok.

Legutóbb például arról próbált meggyőzni, hogy a kazán helyett hőszivattyút kellene beépíteni az otthonunkba. Fogalmam sem volt, hogy miről beszél. Órákon át magyarázta, hogy ez egy olyan energetikai szerkezet, amely nagy hatékonysággal képes lehűteni egy épületet, vagy éppen felfűteni, arról nem is beszélve, hogy használati melegvizet is képes előállítani. A párom teljesen odavolt ezért a szerkezetért, mivel megújuló energiaforrásként is tekinthetünk rá. Megsúgom, titokban ő az egyik legnagyobb környezetkímélő személy, akit ismerek.

Nem akartam neki csalódást okozni, ezért rábólintottam, hogyha már ennyire szeretné, akkor vágjunk bele. Az egyik nap felutaztunk a fővárosba, hogy hőszivattyút keressünk. Az egyik üzletben három opciót vázoltak fel nekünk. Van a levegős hőszivattyú, a víz-víz típusú hőszivattyú, illetve a harmadik lehetőség a talaj- vagy földszondás és talajkollektoros hőszivattyú.  

A legérdekesebb ebben az, hogy még ezek között is lehet különbséget tenni. Létezik monoblokkos vagy osztott hőszivattyús rendszer. Mondanom sem kell, én egy idő után elvesztettem a fonalat, és mindent a férjemre bíztam.

Miután kiválasztottuk a számunkra legalkalmasabbat, a Budapest Allee felé vettük az irányt. Már régóta esedékes volt egy telefon akkumulátor csere megejtése, így most erre is sort kerítettünk az LCD FIX-nél.

Ez egy olyan üzlet, amely rendkívül sok szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára. Kijelzőket, akkumulátorokat cserélnek, adás-vétellel foglalkoznak, illetve még kiegészítőket is árulnak. Számtalan márkával dolgoznak együtt. A munkamoráljuk lehengerlő, ehhez hozzátartozik még a piacképes ár, a prémium színvonal, az ügyfélközpontú stratégia és a hat hónapos teljes körű garancia. Mondhatni, az LCD FIX Allee kijelző specialista is. A mobilszervizben mindig a legnagyobb minőségre törekednek. 2015-ös nyitásuk óta folyamatosan fejlődnek, és azóta már bizony piacvezetővé is váltak. Kedvező áron kínálnak új, bontott, utánagyártott, gyári felújított és gyári új alkatrészeket is. Ezek alapján mindenki megtalálja a neki és pénztárcájának a legalkalmasabb választást.

Mivel mindig igyekeznek az alkatrészeket készleten tartani, így a legtöbb javítás bejelentkezés nélkül, akár már egy órán belül elérhető. Azaz nem kell napokra ott hagynunk a telefonunkat, csak egy kis ideig. Addig ihatunk kávét a bevásárlóközpontban, vagy még be is vásárolhatunk.

A telefonok akkumulátor cseréinek árai a weboldalon részletesen megtalálhatóak. Általában egy ilyen szolgáltatást akkor vesznek igénybe az emberek, amikor készülékük lemerülési problémákkal küzd, vagy hirtelen kikapcsol a telefonuk. Egy bizonyos telefontípus esetében akkor van szükség az akksi kicserélésére, amikor az alkatrész élettartama eléri a maximális ciklusok számát.

Sokszor az emberek inkább új készüléket vesznek, ahelyett, hogy megjavítatnák a régit. Az LCD FIX-nél a javítási árak a legtöbb esetben nem haladják meg a készülék piaci értékének 30 vagy 50 százalékát.

Ráadásul a szolgáltatás igénybevétele során az adataink se tűnnek el a telefonról, illetve bizonyos modelleknél a jelkód megadására sincsen szükség. Az üzlet munkatársai az ügyfél előtt elvégzik a telefon diagnosztikáját, majd a készülék lezárásra kerül.

A minőségi alkatrészek mellett a tapasztalt technikusok garanciát vállalnak a munkájukra. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merülne fel a javítás után, akkor az ügyfelek bátran visszamehetnek az üzletbe, és az ott dolgozók garantáltan megoldják a problémát.

Ahogyan azt már említettem, az LCD FIX felvásárlással is foglalkozik. Bizonyos típusú mobilok esetére vonatkozik mindez. Ha van sérült, hibás vagy letiltott telefonunk a weboldalon feltüntetett kategóriában, akkor mielőtt kidobnánk, érdemes elgondolkozni a leadásról. A kilenc éve működő üzlettől olyan árajánlatot kapunk, amely méltó a telefonunk értékéhez képest. Nem nevetséges összegekre kell gondolni, hanem tisztességes árajánlatra. Választhatunk a személyes készpénzes vagy postai beküldés után az átutalásos fizetés közül. Míg más helyeken figyelembe se veszik a hibás készülékeket, az LCD FIX minden esetben nyitott a vásárlásra.

A telefon akkumulátor csere mellett, ahogyan azt már említettük, az ügyfelek leggyakrabban az eszközük kijelzőjének problémáival fordulnak az LCD FIX-hez. Ennek oka leginkább, hogy a mostani modellek érintőfelületei és hátlapjai érzékenyek. Ebben a mobilszervizben kizárólag eredeti, beszállítótól érkező service pack-os kijelzőket alkalmaznak a javítás során, melyek általában tartalmazzák a középső keretet, egy új akkumulátort, illetve a gyári ragasztókat a hátlap rögzítéséhez. Így képesek az újkori gyári állapot helyreállítására.

A gyári minőségű alkatrészek használata biztosítja azt, hogy az eszköz javítás után is megbízható legyen, és hogy az ügyfelek is elégedetten gondoljanak vissza az igénybe vett szolgáltatásra. Arról nem is beszélve, hogy az LCD FIX-nél fontosnak tartják, hogy az emberek tisztában legyen az általuk használt szerviz irányelvekkel.