A legjobb kezekre bíztam a kádam felújítását

A hetekben egy állásinterjúra készültem, ahova elvárás volt egy teszt kitöltése, melynek témája a hőszivattyú volt. Őszintén szólva minden álláshirdetésre jelentkeztem, amit találtam, mert nagyon kellett a meló, viszont fogalmam sem volt arról, hogy mi lehet az a hőszivattyú, ezért rákerestem és mint kiderült ez egy olyan eszköz, mellyel a vízből, talajból és a levegőből ki lehet nyerni a hűtéshez vagy fűtéshez a szükséges hőt. Kisebb időráfordítás után elmentem a tesztet megírni az esélytelenek nyugalmával. Mint utólag kiderült nem sikerült továbbjutnom a következő fordulóba. Úgy tűnik elég peches időszakom van, mert a teszt megírása után sikerült a kád felületét jól megsérteni valamivel, viszont nem tudtam mekkora kár keletkezett, ezért szakembert kellett hívnom,

Az interneten találtam rá a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 nevű csapatra, akik vállalnak kádfelújítást is. Úgy gondoltam, hogy megbízhatok bennük, mert kiemelten professzionálisnak tűntek, és sürgősen is segítenek, ha van rá igény. Ezért gyorsan kapcsolatba léptem velük és elmondtam mi a probléma a káddal és megkérdeztem, hogy lehet-e így is használni. Megnyugtattak, hogy nem valószínű, hogy baja lenne a kádnak a további használattól, azonban jönnek amilyen gyorsan csak tudnak.

Rengeteg dolga volt a csapatnak, de így is 2 órán belül már ott voltak a fürdőszobámban és igyekeztek megoldani a kád sérülését. Szerencsémre csak kisebb esztétikai hibáról volt szó, nem volt olyan komoly a dolog, mint azt én hittem. A Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 brigád így gyorsan megoldotta a feladatot és újra szép a kádam, amit mindig is nagyon szerettem.