A hőszivattyúk mellett legyünk nyitottak szórakoztató újdonságokra is

A mostani világban egyre több lehetőségünk van arra, hogy olyan módon állítsuk elő az energiát, ami nem fog ártani a bolygónknak. Ez egy nagyon nemes feladat szerintem és különösen fontosnak tartom, hogy mindenki tudatában legyen ezeknek a lehetőségeknek. Én például pár hónappal ezelőttig azt se tudtam, hogy miként működik egy hőszivattyú, vagy, hogy konkrétan micsoda ez a szerkezet.

A hőszivattyú kapcsán mindig egy olyan kép jött elő belőlem, hogy a fűtőrendszernek a része. Ez azonban nagyon távol áll a valóságtól. A hőszivattyú egy olyan eszköz, amely segítségével a föld energiáit, árammá tudjuk alakítani. Ez az energia pedig megújuló, úgyhogy nem kell amiatt aggódnunk, hogy a gyerekeink elől égetjük el a véges energiaforrásokat. Ha egyszer elég pénzem lesz, biztosan beruházok egy ilyenre, mivel egyszerűbbnek tűnik a telepítése, mint egy napelemnek.

Most éppen egy kisebb beruházáson gondolkoztam, mivel az egyik haveromnak most lesz a 30. születésnapja. Ez egy nagy esemény és szerettük volna, hogy olyan képek szülessenek rajta, amikre mindig jó lesz visszanézni. A selfie gép segítségével ez pedig több lehet, mint egyszerű vágyálom. A selfie gépet az interneten találtam meg, mikor bérelhető fotós szolgáltatások után nézelődtem. Már akkor beleszerettem, mikor először megláttam az oldalt, pedig akkor még nem is tudtam, hogy a selfie gép szolgáltatása mennyivel mélyebb ennél.

Tehát, elsősorban pár szót szeretnék ejteni arról, hogy mennyire könnyű kezelni az egészet, és, hogy ez mennyire fontos. Túl sok oldal vesztegeti el az időnket zavaró reklámokkal és olyan ajánlatokkal, amikkel csak meg akarnak győzni arról, hogy még több pénzt költsünk. A selfie gép oldalánál azonban ezt elfelejthetjük és csak arra fókuszálhatunk, amit valóban biztosítanak nekünk.

A selfie gép egy egyedi szolgáltatás, több szempontból is. Elsősorban azért, mert az általuk biztosított gép, stúdió minőségű képeket képes készíteni. Ez pedig egy nagyon fontos szempont, ha az ember egy bulit szervez. Persze megvan a bája azoknak a régi, szemcsés képeknek is, de végső soron azért jó, ha az ember ad a minőségre, különösen, ha a barátja 30. születésnapjáról van szó.

De mégis hogyan készülnek a képek a selfie gép segítségével? Ez volt az a rész, amivel teljesen meg tudtak fogni. A selfie gép használatához ugyanis nem lesz szükségünk senki másra, csak magunkra és a saját kreativitásunkra. Persze a beállítást nem nekünk kell elvégezni, ehhez kiküldenek magukkal egy szakértőt. Ő felel majd azért is, hogy ha bármi hiba feljönne, az azonnal meg legyen oldva.

selfie gép

A selfie gép csapata tehát úgy látszik, hogy mindenre gondolt, ha egy emlékezetes és jó buliról van szó. És az egészhez még hozzájön az is, hogy a tarifáik sem vészesek. Többféle időtartamból választhatunk, amire kibérelhetjük a selfie gép szolgáltatást és mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Én végül a leghosszabbat választottam, mert tudom, hogy sokan leszünk majd a bulin és szerettem volna, hogy mindenkinek legyen lehetősége kipróbálni ezt az egyedi kis gépezetet.

A bulit azóta megtartottuk és mindenki ódákat zengett arról, hogy milyen vicces képeket tudtak készíteni a selfie gép segítségével. A haverom is megköszönte, hogy sikerült ezt elintéznem neki és biztos volt benne, hogy évekkel később majd nagyon jó lesz visszatekinteni ezekre a személyes képekre.