A grossoffice.hu segített beindítani a hőszivattyús vállalkozásomat

Nagyon örülök, amiért lehetőségem volt több, mint 10 évig egy piacvezető hőszivattyús cégnél dolgozni szerelőként. A szakmai képzés elvégzése után kerültem ide, ahol nagyon sok mindent tanultam a hőszivattyúkról. A képzés ugyanis csak az alapokat tanítja meg. Ott nem fog toporzékolni az ügyfél, aki szerint teljesen rendben van, ha a külső egység megfagyasztja a szomszédnak a mindössze 40 cm-re lévő kerítését, meg egyébként is megérdemli, hogy a hálószobája ablaka alatt zúgjon a készülék, mert ő is hangosan nyírja hétvégén a füvet! Az előírások betartása viszont nagyon is fontos, jó szakember pedig attól lesz valaki, ha az ilyen váratlan helyzeteket is tudja kezelni.

Valóban úgy éreztem ennyi idő után, hogy készen állok arra, hogy megalapítsam a saját cégemet. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, főleg a magasabb fizetés lebegett a szemem előtt. A várható bevételről mindenki elkezd álmodozni, a cégalapítás költségei viszont legtöbbször hidegen hagyják az embert. Sőt, nem is akarunk tudomást venni róluk. Pedig muszáj, mert ha bármit elmulasztunk befizetni, a büntetést még kellemetlenebb lesz. Ezért fordultam inkább a grossoffice.hu-hoz, akikkel több építőipari vállalkozó ismerősöm is együttműködött, mivel hallottam az ismerőseimtől, hogy az ő ügyvédjük profi, és mindenben segítséget tud majd nekem nyújtani.

Lehet, hogy a cégalapítás költségei időnként magasak, vagy legalábbis annak érezzük azokat induló vállalkozásként, de ez nem ok arra, hogy kétségbeesetten próbáljunk meg spórolni azon az összegen, amit befektetünk a vállalkozásunk elindításába. Egy konkrét példával élve, a grossoffice.hu székhelyszolgáltatást is kínál. Ennek van ugyan egy havi költsége, az ügyvéd mégis azt javasolta, hogy érdemes lenne ezt is igénybe vennem. Mégpedig azért, mert én szerelő vagyok és terepen dolgozom, nem ülhetek egész nap egy irodában azt várva, hogy mégis mikor csönget be a postás. Emiatt viszont könnyen elkeveredhet bármilyen határidős levél, amit akkor is kézbesítettnek kell tekinteni, ha elvesztődik a postaládából. A grossoffice.hu székhelyszolgáltatásának keretében gondoskodnak az átvételről, ezáltal pedig el lehet kerülni egy-egy nagyobb büntetést, amit a figyelmetlenségünk miatt kapnánk.

Nemhiába mondják, hogy a cégvezetés felelősséggel is jár. Az is a mi felelősségünk, ha mondjuk kijön egy új jogszabály, a cégük működését pedig annak megfelelően át kell alakítani. Ilyenkor szintén jól jöhet a grossoffice.hu ügyvédjének a segítsége, hacsak nem rendelkezünk jogász diplomával is a hőszivattyú-szerelő tapasztalat mellett. Szerintem egyébként sem szégyen segítséget kérni a vállalkozásunk vezetésében, és sokkal több időt, illetve energiát tudunk megspórolni azáltal, ha igénybe vesszük ezeket a szolgáltatásokat ahelyett, hogy mi magunk próbálnánk meg utánajárni. A grossoffice.hu pedig minden eshetőségre felkészülve támogatja vállalkozásunk indulását és fennmaradását a szükséges eszközökkel.