A férjem hőszivattyúkat nézegetett a neten, én ezt a weboldalt böngésztem

Mostanában sokat gondolkodunk azon, hogy hogyan lehetne otthonunk energiaigényét olcsón, tisztán és környezettudatosan kiszolgálni. Gyűjtjük az információkat weboldalakról, prospektusokból. Napelem, hőszivattyú, esővízgyűjtő, sok minden szóba kerül és szerencsére pályázati finanszírozású megoldások is léteznek. Picit talán félve vágunk bele egy ilyen kaliberű átalakításba de sok szempontból mindenkééen érdemes lenne. A férjem sokat olvas a fűtési rendszer átalakításáról napelemes-hőszivattyús megoldással és pályázatot is találtunk már a kivitelezésre. Amíg ő ezirányban olvasgatott, én másfelé nézelődtem a neten.

Legutóbb nagyteljesítményű, nagykonyhákban használatos hőlegkeveréses sütőket nézegettem, melyeket az rdealer.hu honlapon és webáruházban találtam. Itt egyébként megtalálható minden olyan berendezés és eszköz, amely vendéglátóipari egységekben használatos. Ezeknek a gépeknek a használatával gyorsabbá és hatékonyabbá tehető a konyhai munka bármely fázisa, legyen az előkészítés, sütés-főzés, csomagolás vagy tárolás. A menüben szerepelnek csomagolástechnikával, előkészítéssel, sütéssel-főzéssel hűtés-fagyasztással kapcsolatos termékek, de találhatunk fagylaltkészítéshez, mosogatáshoz használatos eszközöket is.

Több, mint 10 kategóriában találhatunk termékeket. Van itt hűtőpult, hőlégkeveréses sütő, mikró, citrusprés, fagylaltgép, de jégkásakészítő, sőt még serpenyő, pizzalapát is. Különféle gyártóktól, anyagokban, méretekben és minőségben.

Mindenkinek érdemes itt körülnézni, aki például vendéglőt, fagyizót, bisztrót üzemeltet, hiszen olyan gépekkel szerelheti fel konyháját, melyekkel finom, jó minőségű ételeket, italokat kínálhat vendégeinek, melyekkel természetesen könnyedén vissza is csábíthatja őket, és ezzel mindenki jól jár.

De ha valaki még csak gondolkodik bármilyen vendéglátóipari egység nyitásán mindenképpen érdemes itt körülnézni, mert sok segítséget kaphat a gyártókról, termékekről, akár egy konyha berendezésével kapcsolatban is.

Az Rdealer Group egy több, mint 20 éve működő családi vállalkozás. Az idők során széleskörű tapasztalatra tettek szert a nagykonyhai gépek és berendezések árusításában, ezt egyre bővülő ügyfélkörük is igazolja. Főleg olasz gyártmányú termékeket forgalmaznak, melyek magas minőségűek és maximálisan ki tudják szolgálni egy konyhában az adott munkafolyamatokat. 2 telephelyet is üzemeltetnek és ha valami meg szeretné tekinteni az általuk forgalmazott termékeket, azt megteheti az erre a célra felállított bemutatótermükben is. Kérdés, kérés esetén üzenet küldhető a honlapon keresztül, de telefonon, vagy facebookon keresztül is fel lehet venni velük a kapcsolatot.

A honlapon minden termékről részletes leírásokat és sok képet találhatunk, illetve szűrőkkel tudjuk szűkíteni a találatokat, melyek használata segíti az eligazodást a rengeteg berendezés között. Szűrhetünk kategóriára, márkára, állapotra, hogy új vagy használt állapotú legyen-e a termék, de még árra is. Ha konkrét elképzelésünk van használhatjuk a termékkeresőt is a menüben a jobb felső sarokban. Bár egyes termékek áráról érdemes a kereskedőknél érdeklődni, mert azok az euró/forint árfolyam mozgásától függően változhatnak. Ha a vásárlást pályázati finanszírozással szeretnénk megvalósítani annak sincs semmi akadálya, sőt ehhez még segítséget is kaphatunk. Ugyanis az árajánlatokat a kiírt pályázattal összhangban segítenek elkészíteni, hogy az minden tartalmi és formai követelménynek megfeleljen. Ha vásárláskor nem tudunk a szállításról gondoskodni, ebben is kérhetünk segítséget.

A webáruház jól össze van rakva, esztétikus, informatív, menüje logikus. A termékeken kívül egyéb olvasnivalót is tartalmaz a honlap. Érdekes cikkeket és leírásokat találhatunk a blogon is, melyek különféle gyártók termékeit mutatják be, illetve konyhai tippeket és trükköket taglalnak, melyek mindenki számára hasznos és érdekes olvasmánynak bizonyulnak.

Sok érdekes információt tudtam meg a nagykonyhai gépekről és ha egyszer vendéglőt nyitok, a konyhámat mindenképpen az innen vásárolt termékekkel fogom felszerelni.